Title of a News Article

Yiğitcan, yeni takımına imzayı attı

.

Yiğitcan, yeni takımına imzayı attı
banner206

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor transferde bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar Uğurtan Kızılyar, Azuka Ibobo Azu, Umut Nayir, Sandro Gotal, Serhat Ayvaz ve Sedat Ağçay’dan sonra Balıkesirspor’dan defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan’ı da renklerine bağladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, devre arası transfer dönemini hareketli geçiriyor. Sarı-kırmızılılar, Balıkesirspor’un defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan’ı kadrosuna katarak, dış transferde yedinci transferini gerçekleştirmiş oldu. Yiğitcan Erdoğan’ın Balıkesirspor’dan kendi isteğiyle ayrıldığı ve Alima Yeni Malatyaspor’u tercihinde Teknik Direktör İrfan Buz’un etkili olduğu belirtildi.

Malatya’da haftanın ilk antrenmanına katılmayan Yiğitcan’ın yarın takımla çalışmalara dahil olacağı ifade edildi.

 

FUTBOLUN GEZGİNLERİNDEN

1984 İstanbul doğumlu olan Yiğitcan Erdoğan, defans pozisyonunda oynuyor. Erdoğan, futbol kariyerine İstanbulspor altyapısında başladı ve 2003 yılında Bakırköyspor ile ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. 2006-07 sezonu öncesinde 2. ligde mücadele eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a transfer olan Yiğitcan, ilk sezonunda ligde 2 maçta forma giydi ve takımıyla ligi 2. sırada bitirerek Süper Lig’e yükseldi. Sonraki sezonda, kiralık olarak 1. Lig’de Orduspor’da oynadı.

Yiğitcan, Ocak 2009’da İzmir ekiplerinden Altay’a transfer oldu ve 1. Lig’de forma giymeye devam etti. 2011-12 sezonunun yaz transfer döneminde, 2. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor ile sözleşme imzalayan Yiğitcan, ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı ve ertesi sezon da bir üst ligde Şanlıurfaspor forması giydi. Başarılı savunmacı, 2013-14 sezonu öncesinde Adana Demirspor’a transfer oldu. 2014-15 sezonu sürerken, mavi-lacivertli ekipte kaptanlık görevine getirilen Yiğitcan, sezon sonunda Süper Lig’den 1. Lig’e düşen Balıkesirspor ile anlaştı. Bu sezon 10 maçta görev alan Yiğitcan’ın ligde golü bulunmuyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142