Title of a News Article

Yıldız, özür diledi

 Yıldız, özür diledi
banner206

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, GAP Arena Stadyumu zemininin bozuk olmasından dolayı Şanlıurfaspor Yönetimi ve Şanlıurfa Kamuoyundan özür diledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şanlıurfaspor Yönetiminin Otel El Ruha’da düzenlediği kahvaltılı basın toplantısına katılarak, GAP Arena Stadyumu ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

GAP Arena Stadyumu zeminin neden bozulduğunu araştırdıklarını belirten Yıldız, “Personelimiz burada her türlü bakımı yapmasına rağmen bu çimler 10 günlük süre içerisinde kurudu. Bu zeminden numuneler alındı. Bu numunelerin incelenmesi sonucunda çimlerin neden bozulduğu ortaya çıkacaktır” dedi.

GAP Arena Stadyumu’nda zeminin bozuk olmasından dolayı Şanlıurfaspor Yönetiminden ve Şanlıurfa kamuoyundan özür dileyen Yıldız, “Çarşamba günü çim için ihale yapacağız. Daha eski çim kaldırılarak yerine rulo şeklinde yeni çimler serilecek. Urfaspor, Elazığ maçını da dışarıda oynadıktan sonra Orduspor maçını inşallah GAP Arena’da oynayacaktır” şeklinde konuştu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195