Title of a News Article

Zafer Karaköprü Belediyespor'un...

.

Karaköprü Belediyespor, sahasında ağırladığı lider Adıyaman 1954 Spor’u 89. Dakikada kaydettiği golle 2-0 yendi. Kırmızı-Siyahlılar, bu galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

ABDÜSELAM YAVUZ

Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta şampiyonluk yarışı veren Karaköprü Belediyespor, ligin 18. Haftasında lider Adıyaman 1954 Spor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşma, Faruk Çelik Spor Kompeksi’nde oynandı. Mertcan Bardakçı’nın düdük çaldığı ve Karaköprü Belediyespor’un 3 puan parolasıyla çıktığı karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıda da her iki takım kontrollü oynarken, ev sahibi takım galibiyet golü bulabilmek için sık sık Adıyaman ekibinin kalesine pozisyonlar geliştirdi. Taraftarının müthiş desteğini arkasına alan Kırmızı-Siyahlılar, aradığı golü 89. Dakikada buldu. Muhammed Kurt kaydettiği golle Karaköprü’yü 1-0 öne geçirdi. Maçta çıkan olaylar nedeniyle karşılaşmanın hakemi 12 dakika uzatma verdi. Karaköprü Belediyespor, 102. Dakikada ise Semih Sekmen’in kaydettiği golle 2-0 öne geçti ve bu gol aynı zamanda maçın skoru oldu.

Bu arada Karaköprü Belediyespor’da Ferhat Uysal, ilk golün ardından kırmızı kart gördü.

Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde eden Karaköprü Belediyespor, bu galibiyetle puanını 38’e yükselterek,3. Sırada yer aldı. Karaköprü Belediyespor geçen haftayı ‘bay’ geçirirken, 41 puanla liderlik koltuğunda oturan Adıyaman 1954 Spor önümüzdeki haftayı ‘bay’ geçirecek. 40 puanla 2. Sırada yer alan Yeşilyurt Belediyespor da önümüzdeki haftalarda ‘bay’ geçecek. 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2017, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142