Title of a News Article

Başkan Ekinci Çalışmaları yerinde İnceledi

Başkan Ekinci Çalışmaları yerinde İnceledi
banner206


Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci Yenişehir Mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Viranşehir’de 20 ve 21 caddelerinde devam eden asfaltlama çalışmaları yanı sıra Viranşehir’de Tren yolu olarak bilinen parkında hummalı çalışmaları devam ediyor. 

Başkan Ekinci'ye meclis üyesi Fatih Şenbayram eşlik etti. Yapılan çalışmalar için büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür eden Başkan Ekinci, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.  Viranşehir’in en büyük parkın Tren yolu parkında bu ayın sonunda artık kaba inşaatın biteceği ve kısa sürede vatandaşın hizmetinde sunacakları söyledi.

İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerde çalışmaların devam edeceğini ifade eden Başkan Ekinci, Viranşehir halkının layık olduğu hizmetlerin devam edeceğini ifade etti. Gerek kırsal alan gerekse ilçe merkezinde çalışmaların aralıksız süreceğini belirten Başkan Ekinci, "Önümüzde kış sezonu var. Kış sezonuna pandemi de eklenince çalışmalarda aksamalar olabiliyor. Fakat biz yine de Halkımızın mağduriyet yaşamaması için her fedakarlığı yapacağız. Burada hizmet için varız. “Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142