Title of a News Article

Ekinci'den 23 Nisan kutlaması

Ekinci'den 23 Nisan kutlaması
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, TBMM’nin açıldığı gün tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyadaki tek çocuk bayramı olduğunun altını çizen Başkan Ekinci; bu sayede sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik gibi kavramların minik yüreklerden tüm dünyaya yayıldığını ifade etti.

Türk milletinin 101 yıl önce işgal tehdidi karşısında asil, cesur ve mağrur bir duruş sergilediğine vurgu yapan Başkan Salih Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi: “23 Nisan, milletimizin önemli günlerinden birisidir. Bugün bizlere düşen ise, ecdadımızın bizlere bıraktığı bu aziz mirasa sahip çıkarak en kıymetli hazinemiz olan çocuklarımızı ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmektir. Bu sene, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 101. Yılını kutluyoruz. Hepimizin yüreklerinde birlik ve bütünlük duyguları kabarıyor, coşku ile meydanlarda buluşmak istiyoruz, ama bu sene bayramımızı meydanlarda değil; tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalığı bir an önce yenmek, gelecek sağlıklı günlerde bir arada olmak adına evlerimizde kutlayacağız. Ayrıca inanıyorum ki, gelecek sene de Bayramımızda yine mutlulukla ve coşkuyla kentimizin rengârenk sokaklarında buluşacağız. Tüm bu hislerimle, en büyük mirasımız olan ulusal egemenliği bizlere emanet eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyor; bu güzel günün sahibi, aydınlık yarınların mimarı tüm çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195