Title of a News Article

Ekinci, her fırsatta ilçe halkını dinliyor

Ekinci, her fırsatta ilçe halkını dinliyor
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Saha çalışmalarından sonra bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip, sorun ve taleplerini dinliyor.

Vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Her gün Muhtar ve vatandaşlarla makamında görüşüp, sorun ve taleplerine çözüm buluyor. 

Sürekli Halkla iç içe olan ve halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Ekinci, makam odasında vatandaşları ağırlayarak, vatandaşların karşılaştığı sorunları tek tek not alarak, çözüme yönelik gerekli çalışmaların yapılması için de ilgili birimlere talimat veriyor.

Koltuğa oturmaya değil, hizmetkar olmaya geldiğini yineleyen Başkan Ekinci, tek amacı ve hedefinin sevdalı olduğu ilçesine hizmet yapmak olduğunu söyledi.

Vatandaşların sorunlarını çözmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ekinci, “Göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli halkla iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Belediyenin çalışmalarından fırsat buldukça da muhtar ve vatandaşlarımızla bir araya gelip, sorun ve taleplerini dinliyor, sorunların çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kapımız tüm halkımıza açıktır. Vatandaşlarımız rahatlıkla gelip sorun ve taleplerini iletebilirler” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195