Title of a News Article

Ekinci ilçe esnafını ziyaret etti

Ekinci ilçe esnafını ziyaret etti
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci haftanın ilk günü Viranşehir küçük sanayi esnafını ziyaret ederek mesaiye başladı.

Viranşehir Belediye başkanı Salih Ekinci Belediye meclis üyeleri ile birlikte Viranşehir küçük sanayi esnaflara ziyarette bulundu.

Başkan Ekinci, esnaflarla görüşüp, sorunlarını dinledi. Ardından Viranşehir küçük Sanayide oda başkanı Mustafa Bayrak ile görüşen Başkan Ekinci, sanayideki eksikler ve ihtiyaçlar hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Sanayide yapılan yeni idare binasını da inceleyen Başkan Ekinci, idare binası ilgili Başkan Bayrak'tan bilgi aldı.

 Viranşehir belediye başkanı Salih ekinci :”haftanın ilk günü mesaiye Viranşehir sanayi esnafları ziyaret ederek başladık. Yeni sanayiye taşınan esnaflarımıza hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, hemde sorunları kendilerinden dinledik.

 Tüm esnaflarımız hayırlı işler bol kazançlar diliyorum. Esnaflarımızın sorunları not aldık. Her zaman dediğimiz gibi her şey Viranşehir için elbirliğiyle daha güzel hizmet etmeye devam edeceğiz. "dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195