Title of a News Article

Ekinci saha çalışmalarını inceliyor

Ekinci saha çalışmalarını inceliyor
banner206

Başkan Ekinci  alternatif Çevre yolu çalışmalarını yerinde inceledi
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, devam eden çevre yolu çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttükleri alternatif Çevre yolu çalışmalarını yerinde inceleyerek, sorumlu birim yetkililerinden bilgi aldı.
Yapım çalışmaları devam eden çevre yolunun ilçe trafiğini çok rahatlatacağını belirten Başkan Ekinci, 40 metre genişliğinde olacak yolun Viranşehir’in batı girişinden İlçenin doğu çıkışında bulunan otogara bağlanacağını söyledi. 
Şehir içi trafiğini rahatlatmak için Büyükşehir Belediyesi ile Koordineli çalışma yürüttüklerine vurgu yapan Başkan Ekinci, “Yapılacak olan yol  ile ağır tonajlı kamyonların geçiş güzergahı olacak. Bu çalışma şehir içi trafiğin rahatlatılması adına da alternatif yol olarak kullanılacak” dedi.

--------------

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçede devam eden üst yapı çalışmalarını inceledi.
Başkan Ekinci, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kanar Küme Evlerinde başlatılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, ilgili birim sorumlularından bilgi aldı.
Yol yapım çalışmalarının ilçe genelinde aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Ekinci, ulaşım ağını sorunsuz hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Plan ve program dahilinde tüm mahallelere eşit mesafede hizmet götürmeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Ekinci, hedeflerinin 2021 yılı ile birlikte hizmet çıtalarını daha yükseğe taşımak olduğunu kaydetti.
Mahallelerinde başlatılan yol yapım çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinlerinden Sabri Opak ,İlçe merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan yaptığı hizmetlerden dolayı  Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195