Title of a News Article

Viranşehir'de tren yolu parkı çalışmalarına başlanıldı

Viranşehir'de tren yolu parkı çalışmalarına başlanıldı
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin girişimleri sonucu tren yolu parkının yapım çalışmaları başladı.

Başkan Ekinci’nin girişimleri ile sonucu İlçenin Yenişehir Mahallesinde tren yolu olarak bilinen 45 dönümlük alanda yapılması planlanan park, geçtiğimiz ay Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarıldı.

İhale aşamasının ardından yüklenici firma bugün parkta kazı çalışmalarına başladı.

Çalışmaları yerinden inceleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ŞUSKİ Viranşehir Şube Müdürü Emin Mızraklı ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Burada bir açıklama yapan Başkan Ekinci, yapılacak park ile ilçenin rahat bir nefes alacağını söyledi.

Yapımı yılan hikayesine dönen tren yolu parkının şimdiden Viranşehir halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Ekinci, 45 dönümlük alan üzerinde yapımına başlanan parkı için yoğun girişim ve çaba sarf ettiğine vurgu yaparak,‘Herşey Viranşehir İçin’ sloganı ile hizmete devam edeceklerini, daha yeşil ve yaşanabilir bir Viranşehir için bıkmadan, usanmadan ve yılmadan çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Parkın birkaç ay içerisinde bitirileceğinin altını çizen Başkan Ekinci, başlatılan çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Sosyal ve spor alanlarıyla, estetik açıdan da birçok donanımı içinde barındıracağı belirtilen parkta, bisiklet parkuru, spor aletleri, koşu ve yürüyüş parkuru, havuz ile çocuk oyun grupları yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2020, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142