Title of a News Article

Viranşehir'in sorunları büyükşehirde konuşuldu

Viranşehir'in sorunları büyükşehirde konuşuldu
banner206

Başkan Ekinciden Beyazgüle ziyaret

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe başkanı Ali Tekin ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgülle büyükşehir meclis toplantı salununda bir araya gelerek viranşehirde yapılacak çalışmaları bir bir ele aldı.

Başkan Ekinci ilçedeki sorunlar için sürekli çalışma içinde ve ilçedeki sorunları bir bir çözüyor. Büyükşehir belediyesi ile daima koordineli bir çalışma içinde olan Viranşehir belediyesi, kendi çalışma alanı dışında olan yerleri ise anında Büyükşehir belediyesine iletiyor. 

Başkan Ekinci anında Büyükşehir belediyesine hizmet yapılması gereken yerleri bildirerek çalışma yapılmasını sağlıyor. Yine ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar için Şanlıurfa Büyükşehir belediyesine giden Başkan Ekinci, Büyükşehir belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile toplantı yaptı. 

Toplantıya Ak parti Viranşehir ilçe başkanı Ali Tekin ve Viranşehir belediye meclis üyeleri de katıldı. Başkan Ekinci "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’ü, İlçe Başkanımız Ali Tekin ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte ziyaret ederek, ilçemizde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk.

Birlik ve beraberlik içerisinde aldığımız kararların sabır şehri Viranşehir’imiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. "dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142