Title of a News Article

Viranşehir kırsalında çalışmalar sürüyor

Viranşehir kırsalında çalışmalar sürüyor
banner206

Viranşehir Belediyesi,Kırsal mahallelere yönelik stabilize yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Planlama dahilinde yapılan çalışmaları yürüten Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmaları kapsamında Gözler ( Tiftil ) Kırsal mahallesinde stabilize yol yapım çalışmasına başladı.
Kırsal Mahallelere yönelik çalışmalara hız kesmeden devam eden ekipler, bozuk olan mahalle yollarını onarılıp ulaşım sıkıntısı yaşayan mahalle sakinlerinin sorunlarını çözüme kavuşturuyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, hizmet atağının her geçen gün arttığını ve artmaya devam edeceğini belirterek,  hedeflerinin tüm Kırsal mahalle yollarını yapmak olduğunu söyledi.
Gözler Mahalle sakinleri, çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Bozuk yollarımız vardı. Kış aylarında çamur, yaz aylarında toz duman olan yolumuzu zor şartlarda kullanıyorduk ama şimdi çok iyi oldu. Viranşehir Belediyesi tarafından mahallemize yönelik yapılan stabilize yol çalışması dolayısıyla belediye başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür ediyoruz.” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195