Title of a News Article

Viranşehir önlem almaya devam ediyor

Viranşehir önlem almaya devam ediyor
banner206

Dezenfekte Çalışmaları Devam Ediyor

 Viranşehir Belediyesi Korona Virüs salgınına karşı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Belediye, ilçede bulunan tüm işyerlerini dezenfekte etti.

Yeni tip Korona virüs tedbirleri kapsamında bugün yeniden esnafların işyerlerini dezenfekte eden belediye, hem vatandaşların alışverişlerini huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yapmalarını sağlıyor hem de işyeri sahiplerinin yükünü bir nebze olsun hafifletiyor.

 ‘Yeni normal hayat’ olarak adlandırılan ikinci dönemde Korona virüs tehdidiyle bir daha karşılaşmamak için harekete geçen Belediye çalışmalarını artırdı.

Salgının başladığı ilk günden beri gerçekleştirdiği çalışmalarla takdir toplayan belediye ekipleri, Cadde ve sokaklarda düzenli olarak gerçekleştirilen yıkama ve dezenfekte çalışmalarının yanında kamu kurum ve kuruluşları, pazaryerleri, toplu taşıma merkezi, aile sağlık merkezleri ve benzeri vatandaşların sıkça kullandığı yerlerde de esnafın ve vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

  Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin selamıyla gittikleri işyerlerini dezenfekte ederek sağlıklı alışverişe uygun hale getirdi. İşyerlerinin dezenfektesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf, gerçekleştirilen duyarlı ve özverili çalışmalardan ötürü Viranşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195