Title of a News Article

5 yıldır hergün böyle...

Şanlıurfa'da, Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda işler deyim yerindeyse jet hızıyla ilerliyor. 5 yıllık bir tecrübe ile kurumun başında olan Vakıf Müdürü Mehmet Hamcan ile gerçekleştirilen özel röportajda, ilçede çalınmadık kapı, girilmedik ev kalmadığı dile getirildi. 

ÖZEL HABER


Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Hamcan, Urfastar.com'a çok özel açıklamalarda bulunarak yaptıkları faaliyetleri dile getirdi...

Bir belediyeden farksızın çalıştıklarını ve vakfa gelen tüm dezavantajlı insanlara kucak açarak gerek müdürlük odasında gereksede vakıf personelleri güler yüzle ilçe halkını burada karşılıyor ve sorunlarını çözüm noktasında ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Somut anlamda çalışmaların yapıldığı Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda, vakıf Müdürü Mehmet Hamcan, ilçede, iddia ediyorum çalmadığımız kapı bırakmadık, dezavantajlı ailelere insanlara ulaşma noktasında tam teşkilatlı ekibimizle çalışıyoruz ifadelerini kullandı.



TÜRKİYE'DE EN HIZLI KURUM 

Şehit aileleri, gaziler, dul, öksüz, yetim... yardıma muhtaç insanların kapısı olan vakıfta işler alışılmıştan daha hızlı ilerliyor. Türkiye geneli Bakanlık tarafından yapılan araştırmalar neticesinde bir işlevin belirtilen gün sayısından daha az bir sürede bu kurumda bitirilmesi başarı ve takdir topladı.



VAKIF KAPISINA GELEN ELİ BOŞ DÖNMÜYOR

Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Hamcan, mesai saatlerinde vatandaşlarla birebir görüşerek sorunları çözüyor. Hergün onlarla kişiyi odasında ağırlayan Hamcan, bu durumdan gayet memnun, bilakis odasına gelen vatandaşlarla öyle. 



BİNLERCE ÇOCUĞA GİYSİ YARDIMI YAPTILAR
Eyyübiye ilçesine bağlı özellikle kırsal kesimde okula giden ilk ve orta okul öğrencilerine yönelik başlatılan giysi yardımı projesinde binlerce çocuğa giysi ve ayakkabı yardımı yapıldı. Soğuk kış aylarında okula terlikle giden yardıma muhtaç öğrencilere yapılan bu yardımlar her yıl yapılmaya çalışıyor. Bu sonuç itibariyle geçtiğimiz yıl yaklaşık 80 bin öğrenciye giysi yardımı yapıldığı öğrenildi.



AĞIR KRONİK HASTALARA MÜJDE

Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanan 100 günlük icraat programı kapsamında ağır kronik hastalığı nedeniyle cihaza bağlı bulunan hastaların, elektrik gitmesi halinde güç kaynağı ve elektrik faturaları kurum tarafından ödeneceği bildirildi.



KÖMÜR PEŞİNDE KOŞMAK ARTIK TARİHE KARIŞTI

her yıl yapılan KÖMÜR yardımında,  artık ihtiyaç sahipleri uğraşmak zorunda kalmayacak. Vakıfa bağlı yardıma muhtaç aileler, kömür peşinde koşmaya son veriyor. Bunun müjdesini veren Vakıf Müdürü Mehmet Hamcan, kömürlerin bizler tarafından kayıtlı adreslerin kapısına kadar gittiği ve buna karşılık hiç bir ücretin talep edilmediğini söyledi.

Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Hamcan ile gerçekleştirilen özel röportajı ve ayrıntıları videoda....

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2018, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195