Title of a News Article

630 yerleşim yerine hizmet veriliyor

.

630 yerleşim yerine hizmet veriliyor
banner206

Belediye 4 bin 130 kilometrelik coğrafi alan, bu alanda da 630 yerleşim yerine hizmet veriyor.

Siverek Belediyesi sorumluluk alanında olmayan Kavalık, Karkalı, Karkoyun kırsal mahallelerinde 6 kilometrelik grup yolunda stabilize çalışmasına devam ediyor. Bakım, onarım ve yapımı Büyükşehir Belediyesi hizmet sınırları içinde olmasına rağmen vatandaşların talebi doğrultusunda yapılmaya başlanılan yolda sona gelindi.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatıyla yolda çalışma başlattıklarını belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, “Siverek Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde görev ve sorumluluk alanı gözetmemeye gayret ediyoruz. Buradaki temel amacımız vatandaşımızın memnuniyetini sağlamaktır. Elbette bazen küçük gibi görünen hizmetlerin yanında büyük resmin tamamına baktığımız da işimiz göründüğü gibi kolay değil” dedi.

 Siverek ilçesinin yerleşim ve coğrafi alan olarak ilinden büyük tek ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Yardımcısı Öncül, “4 bin 130 kilometrelik coğrafi alan, bu alanda da 630 yerleşim yeri mevcut. Bu kadar büyük bir coğrafyaya aynı anda yetişmeniz mümkün değil. Bunun yanı sıra gerek hava şartları, gerek yaşanan bazı aksaklıkları da göz önünde bulundurduğumuz da işimiz çok zor” diye konuştu.

Çalışmasında sona gelinen 6 kilometrelik Kavalık - Karkalı grup yolu hakkında da bilgi veren Öncül, “Bu grup yolu yapımı ve bakımı Büyükşehir belediyemizin ilgi alanına girmesine rağmen, biz ayrım yapmadan vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Yol gerçekten kullanılamaz durum idi, ekiplerimizin çalışmasıyla yolu iyileştirdik. Kısa sürede yolu tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

Yolun daha önce çok kötü bir durumda olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, duyarlılığından dolayı Belediye Başkan Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2017, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195