Title of a News Article

8 ay sonra cenaze namazı kılındı!..

8 ay sonra cenaze namazı kılındı!..
banner206
 ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, eşi ve eşinin sevgilisi tarafından öldürülen ve nehre atılan cesedi 8 ay sonra bulunan inşaat işçisi 2 çocuk babası Bayram Dişkaya'nın cenazesi defnedildi.

Geçen yıl Ekim ayında ortadan kaybolan Bayram Dişkaya'nın eşi katıldığı televizyon programında gözyaşı döktü. Perihan Dişkaya aynı zamanda polise kayıp başvurusu yaptı ve eşinin bulunmasını istedi. Polisler yaptığı araştırmada Dişkaya'nın kaybolduğu tarihte eşi Perihan Dişkaya ve arasında gönül ilişkisi olan Mustafa Ç.'nin telefon sinyallerinden Fırat Nehri kıyısında olduğunu belirledi. Bunun üzerine geçen Nisan ayında gözaltına alınan Perihan Dişkaya ile sevgilisi tutuklandı, bunlara yardımcı olduğu ileri sürülen 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yapılan aramalarda cesedine ulaşılamayan Dişkaya'nın bulunması için geçen perşembe günü Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Kurtarma Grup Komutanlığı'ndan gelen dalgıçlar, sualtı robotu ile Fırat Nehri'nde arama yaptı. Yapılan aramada dün Dişkaya'nın cesedi nehrin 46 metre derinliğinde bulundu. Yapılan otopsisinin ardından Dişkaya'nın cenazesi ailesine teslim edildi. Dişkaya'nın cenazesi Abdulkadir Geylani Cami'sinde kılınan cenaze namazının ardından Tokdemir Mezarlığı'na defnedildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2015, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195