Title of a News Article

Acem ve İzol Aşiretinden muhteşem düğün...

Şanlıurfa, dün akşam iki aşirete mensup gençlerin düğününe ev sahipliğini yaptı.

Kentin tanınmış Aşiretlerinden Acem ve İzol aşiretine mensup Av. Mehmet Fatih Şeker ile  Av. Esma İfşaat dillere destan bir düğünle dünya evine girdiler.

Acem Aşireti mensubu emekli Bürokrat Hadi Şeker'in oğlu Av. Mehmet Fatih Şeker, ile İzol Aşiretine mensup iş adamı Hamit İfşaat'ın kızı Av. Esma İfşaat hayatlarını birleştirdikleri düğün; Siyaset, İş ve Bürokrasiyi buluşturdu.

Nevali Otel'de yapılan  Ses sanatçısı Şahin Halhallı' nın sahne aldığı muhteşem düğün, Gelin Av. Esma İfşaat, damat Av. Mehmet Fatih Şeker'in salona gelmesiyle başladı. Genç çiftlerin ilk dansından sonra resmi nikaha geçildi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin kıydığı nikahta genç çiftin şahitliklerini ise İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İş adamı Haçım izol ve Baro Başkanı Av. Ahmet Tüysüz yaptı. 

Acem aşiretinin ileri gelen isimlerinden Mikdat Acemoğlu'nun kirveliğini yaptığı Şeker ve İfşaat ailesinin muhteşem düğünü resmin nikahın ardından yöresel halaylar ve oyunlar ile devam etti.

Gelin Esma İfşaat ve damat Mehmet Fatih Şeker ile davetlilerin üzerine 1'lik dolar ve TL'lik  banknotlar yağmur gibi atıldı. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Cumhuriyet savcısı Fatih Acemoğlu, Eski il Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Faruk Badıllı, Gazeteci Reşat Uzun,Av. Mustafa Hartavi, Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Emin Yetim, İş adamı Sadık Gürkan, İş adamı Zülfikar İzol, Ekrem İzol, Zeki Ercan, Nedim Güzelakçakaya ve yaklaşık bin davetlinin katıldığı düğünde yöresel yemekler  ikram edildi. 

URFASTAR

FOTO: AHMET YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2018, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195