Title of a News Article

Altı yıl sonra kavuştu...

Ceylanpınar Belediyesi tarafından yaşları ilerlediği ve çeşitli hastalıklar dolayısıyla yaklaşık 6 yıldır yatalak halde olan Merç ailesine tekerlekli sandalye hediye edildi.

Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın talimatıyla ulaştırılan tekerlekli sandalyenin aileye tesliminde duygulu anlar yaşandı. Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, tekerlekli sandalyenin tesliminde yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttükleri çalışmalar kapsamında vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ettiklerini ifade etti. Toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştıklarını belirten Bayol, ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye ettiklerini dile getirdi.

Bu kapsamda Bahçelievler Mahallesinde yaklaşık 6 yıldır yatalak yaşayan aileye terelekli sandalye hediye ettiklerini aktaran Bayol, şunları söyledi: "Bu gün Bahçelievler mahallemizde yaşayan Halef Merç amcamız ve eşi yaklaşık 6 yıldır yatalak bir şekilde yaşıyorlardı. Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya yaptığı müracaat neticesinde Başkanımız kendisine en azından bu ev hapsinden kurtulabilmesi için bir tekerlekli sandalye getirmemiz talimatını verdi. Bizde bugün meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber aileyi ziyarete geldik ve kendilerine bir adet tekerlekli sandalye hediye ettik. İnşallah bundan sonra ev hapsinden kurtulup en azından evin dışına çıkabilecekler. Arzu ettikleri zaman kimseye fazla yük olmadan istedikleri ziyarete de gidebilirler. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur."

Yatalak ailenin oğlu Hasan Merç de babasının 6 yıldır yatalak olduğunu söyledi. Tekerlekli sandalyenin gelmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Merç, "Sayın menderes Atilla'ya çok çok teşekkür ediyoruz. Bundan böyle babam istediği zaman dışarıya çıkabilecek. Eve hapsolmayacak" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195