Title of a News Article

Anadolu'nun imdadına yetişmek üzere yola çıktılar

Anadolu'nun imdadına yetişmek üzere yola çıktılar
banner206
 Hayvan Hakları Federasyonu, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde hayvan bakım evlerinin ve sokakta yaşayan hayvanların durumunu yerinde incelemek üzere Anadolu İmdat Turu’na çıktı.

Hayvan Hakları Federasyonu, Genç HAYTAP Genel Koordinatörü Fırat Özgül, DOHAYKO Genel Başkan Yardımcısı ve HAYTAP Temsilcisi Mücella Çelik, DOHAYKO Temsilcisi Esra Bozan’ın içerisinde bulunduğu ekip Pazartesi günü itibari ile yemekleri ve yöresel kültürü ile nam salmış ve peygamberler diyarı olarak bilinen Şanlıurfa ilimizde bulunacaklardır.

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Orman ve Su işleri müdürlüğü ile görüşülerek yerel gönüllüler ile toplantılar düzenlenecektir.

Gönüllü ve yetkili kişiler ile Büyükşehir Belediyesine ait Sahipsiz hayvan bakımevine ziyarete gidecek ve eksikleri tespit ederek düzeltilmesi için çalışmalar başlatacaklardır. Kısırlaştırılmış, aşılı ve sokakta yaşamaya çalışan diğer hayvanlarımız içinde suluklar ve beslenme odakları kurularak yaşamlarını en iyi şekilde idame ettirmeleri hususunda yetkili mercilere bilgi verecek ve iş birliği içerisinde Şanlıurfa ilimize sokak hayvanları konusunda ciddi adımların atılması için çaba gösterileceği belirtildi.  

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2014, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195