Title of a News Article

Araç sürücüleri ah vah etti

Şanlıurfa'da, 10 yaşlarında bir çocuk trafiğin en yoğun olduğu caddelerden birinde adeta araçlar arasında dans ediyor. Gören bir yetkili ise yok!

Olay, bugün öğlen saatlerinde Abide Kavşağından Çevik Kuvvet güzergahı arasında yaşandı. Vatandaşların cep telefonuyla kaydedip sosyal medya aracılığıyla bizlere gönderdiği bu görüntüler, anne babaların veya işverenlerin sorumsuzluluğunu gösteriyor. 

Yaş ortalaması 10-12 olan ve ismi öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü bir çocuk, Abide kavşağından çıkarak emniyet Caddesi güzergahına doğru hareket halindeyken vatandaşların gözüne çarptı. Bir sürü aracın arasından geçerek ilerleyen küçük çocuk, tehlikelere aldırış etmeden başta yöne saparak gözlerden kayboldu. Araç sürücüleri tarafından çekilen karelerde korkulu anlara neden olan anlarda tereddüt yaşayanlar ah vah etti.

Elektrikli motosiklet kullanan çocuğun ne türlü bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu bilinçlendirmeyenler yanı sıra, işin ilginç yanı şu ki bir trafik görevlisinin bile bu durumu görmemesi üzücü hal yarattı. 

Öte yandan bu gibi vakaların sık sık yaşandığını da dile getiren vatandaşlar, emniyet yetkililerinin bir an önce bu duruma el atmalarını söylediler. 













Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195