Title of a News Article

Aynı sofrayı paylaştılar...

.

Aynı sofrayı paylaştılar...
banner206
 Ceylanpınar Belediyesinden Evde İftar Uygulaması

Ceylanpınar Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurulurken ayrıca evde iftar uygulamasıyla da muhtaç ailelere sıcak yemek götürülüyor. Evde İftar uygulaması kapsamında Suer ailesini ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Altun ve Mehmet Bayol Suer ailesi ile birlikte iftar açtılar.

Muhtaç ailelerin iftar sofralarına misafir olduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Farklı mahallelerde faklı muhtaç ailelerle birlikte iftar edeceklerini vurgulayan Bayol, "Bugün Bahçelievler mahallemizdeyiz. Belediye Başkan Yardımcıları olarak, meclis üyesi arkadaşlar ve Kültür Sosyal İşler Müdürümüzle Suer ailesini ziyaret ettik. İftarımızı birlikte açtık. 2008 yılında deniz feneri tarafından Ceylanpınar'a yerleştirilen aile toplam 11 nüfusa sahip. Mağdur bir ailemiz. 2 çocukları fen lisesinde okuyor. 2014 yılında belediye başkanımızın talimatlarıyla ailemize sahip çıktık. Bizde mübarek Ramazanda iftarımızı Suer ailesi ile açmak istedik. Aynı sofrada ekmeğimizi bölüştük. İnşallah önümüzdeki günlerde farklı mahallelerde farklı mağdur aileler ile birlikte iftar edeceğiz." dedi.

Vedat Suer de 2008'de Ceylanpınar'a yerleştiğini söyleyerek Ceylanpınar Belediyesi'nin kendisine sahip çıktığını belirtti. Ceylanpınar Belediyesi ve resmi kurumların yardımlarıyla ayakta kaldıklarını kaydeden Suer, yardım ve katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öte yandan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen evde iftar uygulaması kapsamında ziyaret edilen Suer ailesine bayramlık hediyeler verildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 15:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

Peygamber efendimiz komşusu açken tok yatan bizden değildir demiştir

SIRADAKİ HABER

banner195