Title of a News Article

Başkan Aksak'tan anlamlı mesaj...

Başkan Aksak'tan anlamlı mesaj...
banner206

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, engellilere sahip çıkmanın, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmanın ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almanın herkesin sorumluluğu olduğunu söyledi.

Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayan Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Belediye olarak engellilerin yaşam kalitesini yükseltmek ve hayatlarını başkalarına muhtaç olmadan sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirtti.

Engellilerin toplumsal hayatta daha fazla varlık göstermelerinin toplumu daha da güçlendireceğine dikkati çeken Başkan Aksak, "Engellilerimize sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu düşünce ile şehrimizde yaşayan tüm engelli kardeşlerimize pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için belediye olarak bütün imkanları kullandıklarını dile getiren Başkan Aksak, "Ceylanpınar Belediyesi Engelli Birimimiz ile işbirliği içinde, çağdaş toplum anlayışının bir parçası olarak gördüğümüz kardeşlerimizin sorunlarını çözmeye, sosyal ve kültürel tüm ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalar yapacağız. Bu vesilelerle tüm engellilerimizin anlamlı gününü tebrik ediyor, her birine ve vefakar ailelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195