Title of a News Article

Başkan Kaya'nın en mutlu günü

.

Başkan Kaya'nın en mutlu günü
banner206

 Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’nın Oğlu Süleyman Kaya hayatını Mahmut Bayri’nin kızı Emel Bayri ile Birleştirdi.

Belediye Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen nikah töreni ile resmi nikahı kıyılan Süleyman Kaya ve Emel Bayri’nin resmi nikahını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç kıyarken nikah şahitliğini Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Büyükşehir  Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Damadın Amcası Ömer Kaya yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen törene;  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Mali Müşavirler ve Serbest Muhasebeciler Odası Nihat Taş,  Sebze Hali Dernek Başkanı Faruk Akbaş, birçok sivil toplum kuruluşları temsilcileri Kaya ve Bayri aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Emel Bayri ve Süleyman Kaya’nın düğünü ise; 14 Şubat Cumartesi günü erkekler için Şehitlik Çamlık Düğün Salonu’nda bayanlara ise Vali Konağı Düğün salonu’nda saat 18:00’da yapılacak.

 Öte yandan Kaya ve Bahri çiftinin kirveliğini ise Ticaret Borsası Meclis Başkanı İş adamı Ömer Eyyüpoğlu yapacak.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195