Title of a News Article

Bu acıya yürek dayanmaz

Bu acıya yürek dayanmaz
banner206
 Şanlıurfa'da trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kişi yan yana defnedilirken, cenazeler defnedileceği mezarlığa 6 tabut içinde getirildi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde oğlu Mahmut Kaya'nın düğününü yaptıktan sonra gelin ve damadı Şanlıurfa merkezdeki evlerine bırakıp 4 çocuğu ve biri resmi, biri de imam nikahlı iki eşiyle Suruç ilçesine dönen Ömer Kaya'nın kullandığı 63 FE 321 plakalı hafif ticari araç ile İbrahim D.'nin kullandığı 63 PY 859 plakalı TIR kafa kafaya çarpışmış, kazada aynı aileden 7 kişi hayatını kaybetmişti.

Cenazeler Yan Yana Defnedildi

Dün gece saat 03.00 sıralarında Şanlıurfa-Suruç karayolunun 30. kilometresinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden sürücü Ömer Kaya (50), resmi ve imam nikahlı eşleri Ayşe ve Zeliha ile çocukları Bünyamin (20), Ali Osman (7), Recep (12) ve İbrahim Kaya (10) Suruç ilçesinde bulunan şehir mezarlığında yan yana defnedildi.

Aynı Tabuta İki Beden Sığdı

Kazada hayatını kaybeden 7 kişi, 6 tabut içinde mezarlığa getirildi. İki küçük kardeşin aynı tabut içinde mezarlığa getirildiği öğrenildi. Araçlardan çıkarılan 6 tabut yan yana sıraya dizilirken, damat Mahmut Kaya tabutları görünce gözyaşlarına boğuldu. Damadı yanında bulunanlar teselli etmeye çalıştı. Cenazeler kılınan namazın ardından yan yana açılan mezarlarda gömüldü.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 21:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142