Title of a News Article

Bugün onların günü!

Bugün onların günü!
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlik kapsamında engelliler davul zurna eşliğinde yürüyüş yaptı. Yürüyüşe hiç bir protokol üyelerinin katılmaması dikkat çekti 

Rabia Meydanında toplanan engelli vatandaşlar, etkinlik kapsamında ellerindeki; "Herkes gibi bir hayat istiyoruz", "Engelliler fark edilmeyi bekler" gibi çeşitli dövizlerle davul zurna eşliğinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önüne kadar yürüdüler.

Burada toplanan engelliler adına konuşan Bedensel Engelliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Tapışık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün tüm engellilere hayırlar getirmesini temenni etti.

Tapışık, engellilerin sadece bir gün değil her zaman hatırlanması gerektiğini belirterek etkinliği düzenleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar ise belediye olarak engellilerin yaşam kalitesine yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.

Bu kapsamda engelliler için çeşitli faaliyetlerin düzenlendiği bir merkez açtıklarını dile getiren Özçınar, tüm engellilerin gününü tebrik etti.





Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2016, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195