Title of a News Article

Büyükşehir araç filosunu güçlendirdi

Büyükşehir araç filosunu güçlendirdi
banner206

Her geçen gün araç ve makine filosunu güçlendiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, satın aldığı 10 adet hafriyat ve asfalt döküm aracını tanıttı.
Şanlıurfa’nın yol ağını genişletmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna 10 adet yeni araç kattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, düzenlenen araç tanıtım töreninde, “Pandemi dönemi olmasına rağmen şehrimiz için yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yol yapımında kullanılacak yeni araçları inceledi. Belsan garajında düzenlenen tanıtım programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı ve meclis üyeleri katıldı.

Araç tanıtım programında konuşan Başkan Beyazgül, “Büyükşehir Belediyesi olarak, Fen İşleri Daire Başkanlığına bugün 10 adet kırk ayak olarak ifade edilen hafriyat ve asfalt döküm aracı aldık. Fen İşleri Daire Başkanlığımızla, teknik ekiple oturup görüştüğümüzde yıllık olarak bunlara ödenen kira bedelini 5 Milyon olduğunu ifade edildi ki, biz bir yılda nerdeyse bu araçlarımızın kira bedelini karşılığı amorti edeceğiz. Daha önce 7 Milyon TL’ye asfalt plenti almıştık. Aslaft Plentinde de kazancımız aynı şekilde olacak. Bir yılda aynı şekilde asfalt plentimizin parasını çıkaracağız. 226 Binek araç almıştık, 226 binek aracımız şuanda ödenen taksitler kira karşılığı bile değil yüzde elli oranında kara geçmiş bulunmaktayız. Pandemi dönemi olmasına rağmen yatırımlarımızı sürdürmekteyiz, alımlarımızı sürdürmekteyiz, yol yapımları sürdürmekteyiz şehrimiz için yapılması gereken her şeyi devam ettirmekteyiz. Bu şekilde tasarruflarımızı sağlıyoruz. Bunlar kiraya ödenecek paralar veya asfalt plenti için asfalta ödenecek paralar belediyemizin kasasında kalmakta ve yeni yatırımlar için elimizde kaynak oluşturmaktayız. Aldığımız sıfır araçlar Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise, “Büyükşehir Belediyemiz kendi optesinde  10 adet araç aldı, inşallah asfalt plentinin de tamamlanması ile birlikte şehrimizin dört bir yanı ilçelerimizle birlikte asfaltlarına kavuşturacağız.  Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. AK Belediyeciliğin en güzel örneklerini hizmetlerimizde sahada göstereceğiz. Alınan araçların şehrimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2020, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142