Title of a News Article

Cayır cayır yanan aracını çaresizce izledi

Bu sabah saatlerinde Ankara-Konya karayolu üzerinde biranda yanmaya binek otodan canını zor kurtaran sürücü, çaresizce aracının yanmasını izledi. 

Olay, bu sabah saat 06:30 sularında Ankara Konya karayolunun Kula mevkiinde meydana geldi. Konya'ya kurulan semt pazarına gitmek için yola çıkan 06 ACZ 970 plakalı aracın şoförü Semih Özgür isimli şahıs, seyir halindeyken biranda motor arızası ile karşılaştı. LPG motorundan kaynaklandığı ileri sürülen arıza biranda yangına dönüştü. Aracın motor kısmında çıkan yangın sonucu rüzgarında şiddetiyle hızla büyüdü, aracı komple saran alevler aracı küle çevirdi. 

Çaresizce izledi

Alev topuna dönen aracını içi titreyerek izleyen ve herhangi bir müdahale bulunamayan araç sahibi Semih Özgür, pazarda satacakları ürünleri sadece küle dönen araçtan çıkarabildi. 

Yangın tüplerinin yetersiz kalmasıyla hızla büyüyen araç yangını bir petrol istasyonun tam önünde gerçekleşti. Olası bir facianın olmaması mucizeydi. Meraklı gözlerle yanan araç küle döndükten sonra itfaiye ekipleri geldi. Olay yerine geç gelen itfaiye ekipleri vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. 

Olay yerine gelen trafik polisleri çıkan araç yangını ile ilgili soruşturma başlattı.
HABER: UĞUR BUDAK




Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2017, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142