Title of a News Article

Ceylanpınar Yeşile Bürünüyor

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçe Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın girişimi ve Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle 1.740.000 metrekare alanda 300 bin fidan dikilecek 2 kepezin ağaçlandırılması ayrıca kepezin arkasında bulunan cırcıp dersini incelemeler sonucu mesire alan olarak belirlendi.

Ceylanpınar Yeşile Bürünüyor
banner206

İncelemeler  sonucu 1.740.000 metrekare alana Büyük ve Küçük Kepez yaklaşık 300 bin fidan dikileceğini Müjdesi verildi.

Orman Bölge Müdürü Mehdi Özyer İse konuşmalarında şunları söyledi.

Ceylanpınar Belediyesi ile yapmış olduğumuz görüşmelerde bu alanın gelecekte mesire alanı olarak kullanılmasını uygun gördük.İnsanlarımıza umarım ki bir faydamız olacak dedi.

Ceylanpınar Belediyesi  Başkanı Menderes Atilla ise konuşmalarında şunları söyledi.

Belediye olarak halkın her ihtiyacını gidermek için gayret gösterdiklerini, yeşile hasret ilçede yeşillenme çalışması ile ilçe halkına mesire alanı ve piknik alanı oluşturmak için büyük bir projeye imza atmak için girişimlerin sonuç verdiğini belirten Belediye Başkanı Menderes Attila; "Orman Müdürümüzle Ceylanpınar ilçemizde nereyi ağaçlandırabiliriz onun görüşmelerini yaptık. Ön görüşmelerimizde belirlemiş olduğumuz yerleri müdürümüzle istişare ettik. 2 kepezin ağaçlandırılması ve kepezin arkasında bulunan cırcıp dersini mesire alan olarak belirledik. Belirlemiş olduğumuz mesire alanında şuan sadece 1 ağaç var , önümüzdeki günlerde Ceylanpınar’da daha güzel şeyler olacak" dedi. 


Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195