Title of a News Article

Düğünde buluştular.

.

Düğünde buluştular.
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile  Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba  uzun bir aradan sonra ilk kez bir arada göründüler, iki Başkanı bir araya getiren ise nikah masası oldu.

22.Dönem Şanlıurfa Milletvekili Faruk Bayrak’ın yeğeni Musa Bayrak’ın hayatını birleştirdiği İslim Koyuncu’nun düğünlerinde Halef ile selef Belediye Başkanları nikah masasında bir araya geldiler. Bir Düğün salonun da yapılan Bayrak ve Koyuncu çiftinin nikahını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç kıyarken, Şanlıurfa Vali Vekili Uğur Sezer,22.Dönem Milletvekili Faruk Bayrak ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın nikah şahitleri arasında Fakıbaba’da yer aldı. Güvenç ile Fakıbaba’nın nikah merasimi sırasında sadece selamlaştıkları görüldü.

  2009 seçimlerini AK Partiye karşı bağımsız kazanan, ve 2003 yılında AK Partiye geçen Ahmet Fakıbaba, son seçimlerden önce dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından aday gösterilmemişti. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti adayı Celalettin Güvenç gösterildikten sonra  Güvenç’e ve diğer Ak Partili Belediye Başkanlarına seçim boyunca destek vermemek için Urfa’yı terk eden Ahmet Fakıbaba, tam altı ay sonra piyasaya çıktı. Yaklaşan 2015 yerel seçimleri öncesi  Milletvekili olmak için kulis faaliyetlerine başlayan, ve AK Partiden Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Fakıbaba, son günlerde hiçbir taziye ve düğün ziyaretlerini kaçırmadığı gözlemleniyor. AK Partiden aday gösterilmeme ihtimaline karşı başka partiden veya bağımsız olarak aday olacağı konuşulan Fakıbaba, birkaç gün önce çıktığı bir Tv programında Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’i  eleştirmişti.

Öte yandan alınan bilgilere göre  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in  Fakıbaba ile her hangi bir polemiğe girmeyeceği öğrenilirken, yakın bir tarihte Fakıbaba’nın 10 yıllık Belediye sonrası yaptığı harcamalar ve bıraktığı borç hakkında bir açıklama yapması bekleniliyor.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2014, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195