Title of a News Article

Dünya Kediler Günü'nde Balıklıgöl'de buluştular

Dünya Kediler Günü'nde Balıklıgöl'de buluştular
banner206

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İl Kadın Çalışmaları Başkanlığı tarafından 17 Şubat Dünya Kediler Günü münasebetiyle Balıklıgöl platosundaki kedilere mama verildi.

DEVA Partisi İl Kadın Çalışmaları Başkanlığı tarafından Balıklıgöl Platosunda düzenlenen organizasyona İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, İl Kadın Çalışmaları Başkanı Tülay Aslan uğurlu, İl Başkan Yardımcıları, Kadın Çalışmaları Üyeleri ve gönüllüler katıldı.

İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz organizasyona ilişkin İl Kadın Çalışmaları Başkanlığına teşekkür ederek, şunları söyledi: “Bugün DEVA Partisi İl Başkanlığı olarak Kediler Gününde Balıklıgöl Platosundaki balıklara ve kedilere yem verdik. Organizasyonda görev alan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Siyasette egemen olması gereken bir diğer olguda merhamettir. İnşallah bizler de siyasette merhameti egemen kılacağız” dedi.

İl Kadın Çalışmaları Başkanı Tülay Aslan uğurlu ise; “17 Şubat Dünya Kediler günü nedeniyle böyle bir organizasyon yaparak sokak kedilerimize hem mama verelim hem de bir farkındalık oluşturarak sonraki zamanlarda da sokak hayvanlarının unutulmaması gerektiğini kendimize ve çevremize hatırlatalım istedik. Biz sadece insana dokunan bir parti değiliz. Her canlının yaşama hakkı olduğuna inanıp, yaşadığımız koca dünyada sadece bizlerin olmadığını ve bizlerle birlikte yaşayan tüm canlıların düşünülmesi gerektiğini biliyoruz. Özellikle soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının yiyecek bulmakta zorlandığını bilmeli ve bir kap su, bir kap mama ile onların yaşamlarını rahatlıkla devam ettirilebilmelerine imkan sağlamalıyız. Sabahın erken saatinde gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonumuza destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195