Title of a News Article

Duru TV bakın kiminle anlaştı

Duru TV bakın kiminle anlaştı
banner206
Modern iletişim çağının son yayın sistemi olarak kabul edilen ve bireysel televizyon izleyiciliğinin Türkiye’deki ilk örneği durumundaki Turkcell TV izleyicileri artık Duru TV izleyebiliyor. Duru TV uydu, d-smart, Dıgıturk internet yayıncılığını Turkcell tv ile de zenginleştirerek izleyici portföyünü genişletti.

Duru TV yayın ağını genişletmeye devam ediyor…

Duru TV mobil yayıncılığın son noktası olarak kabul edilen Turkcell TV’den de yayına başladı. Duru TV halen uydu, d-smart, dıgıturk, internet yayıncılığından izlenebilmekte…

Duru TV’yi de bünyesinde bulunduran Başakkent Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Başak, Duru TV’nin hem yayın teknolojisi, hem yayın sistemleri hem de yayın çeşitliliği açısından dünya iletişim teknolojisiyle hareket ettiğini, yeni gelişmelere  zamanında uyum sağlama açısından yoğun çaba sarf ettiğini söyledi.

“Turkcell TV, www.turkcelltv.com.tr üzerinden, cepten ve tabletinizden tv izleyebileceğiniz, izlediğiniz sırada başa sarabileceğiniz, yayınların tekrarını seçtiğiniz ekrandan takip edebileceğiniz, en popüler yayınları, en güncel filmleri kiralayabileceğiniz ve sosyal tv özelliği ile yorumlarınızı arkadaşlarınızla anında paylaşabileceğiniz bir mobil uygulama ve web platformu olarak dikkat çekiyor.

Başak, Duru TV’nin yeni dönem televizyonculukta doğru ve emin adımlarla büyümeye devam edeceğini belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2014, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195