Title of a News Article

Ekinci yine hayır dualarını aldı...

Ekinci yine hayır dualarını aldı...
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberinde partililerle birlikte Anneler Günü ve Engelliler Haftası nedeniyle hafta sonunu kimsesiz çocuklara ve şehit ailelerine ziyaretlerde bulunarak geçirdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları üyeleri ve Gençlik Kolları üyeleriyle ile birlikte Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu’n giderek, burada kimsesiz çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıttı.

Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu’nda yaşamlarını sürdüren kimsesiz çocuklarla bir süre sohbet eden ve çeşitli oyuncaklar ve hediyeler dağıtan Başkan Ekinci çocukların gönlünü kazandı.

Kimsesiz çocukların kimsesi olmayı hedeflediklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘Belediye olarak gerek bölge sınırlarımız içerisinde gerekse de il genelinde bu tarz kimsesiz çocuklarımızın hep yanında olacağız. Onları yalnız bırakmayıp onlara anne baba şefkatini hep birlikte yaşatacağız ‘’dedi

Başkan Ekinci şehit evinde duygu dolu anlar yaşadı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve diğer parti yöneticileri ile birlikte gittiği şehit ailesi evinde duygulu anlar yaşadı. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz’unda eşlik ettiği ziyarette Anneler Günü nedeniyle şehit annesinin elini öpen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada şehit ailesinin sıkıntılarını dinledi.

2006 yılında Hakkari’de vatani görevini yaparken çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Er Mahmut Elçi’nin Anne ve Babasını ziyaret eden Başkan Ekinci, Anne Ayşe Elçi ile bir süre sohbet ederek acısını paylaştı. Anneler Günü nedeniyle Anne Ayşe Elçi, ilçenin Yılın Annesi olarak seçildi. Başkan Ekinci, Anne Elçi’ye çiçekler vererek kendisini kutladı. 

Öte yandan yetim ailesi olan Zehra Hase’nin çocuklarını da ziyaret eden Başkan Ekinci, yetim çocuklara oyuncak vererek çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Engelli ailesine ziyaret

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin hafta sonu gerçekleştirdiği ziyaretlerin son durağı ise Engelli Ailesi oldu. 12 yaşındaki Engelli Muhammet Kılıçaslan’ın evini ziyaret eden Başkan Ekinci, burada Küçük Muhammet’e büyük bir sürprizde bulundu. 12 yaşındaki Engelli Muhammet Kılıçaslan’ın evini yapılan ziyarette Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci’de eşlik etti. Akülü tekerlekli sandalye sürprizinde bulunan Başkan Ekinci, küçük Muhammet’in burada dualarını aldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2014, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195