Title of a News Article

Eyyübiye Belediyesinden taviz yok...

.

Eyyübiye Belediyesinden taviz yok...
banner206

 Eyyübiye Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri yapılan bir şikâyeti değerlendirerek çöp ev haline gelen bir evi boşalttı.

Kendirci Mahallesi 2966. sokakta ikamet eden M.D ve M. D adlı iki kardeşin oturduğu evin çöp ev haline geldiği ve etrafa pis kokular yaydığı şeklindeki şikâyetler üzerine Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri olaya müdahale etti.

Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü vatandaşlardan gelen ihbar üzerine temizlik operasyonu düzenledi.  Yapılan temizlik operasyonunda, çöplerden toplanan hurda ve geri dönüşüm malzemeleri nedeniyle çöplüğe dönüşmüş bir ev ve çevresi temizlendi.

Olay yerine gelen Zabıta ekipleri, söz konusu adresin adeta bir çöp ev haline geldiğini tespit etti. Bunun üzerine pis kokulara neden olan eşyalar evden alınarak temizlenirken, evden 3 kamyon dolusu çöp çıktı.

Yapılan temizlik operasyonuyla ilgili bir açıklama yapan Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürü Halit Ataş ilçenin muhtelif yerlerinde Başkan Ekinci’nin talimatlarıyla çalışma başlattıklarını belirterek’’ Başkanımız Mehmet Ekinci’nin bizlere vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda bugünkü çalışmayla birlikte 2 ev temizlemiş olduk. Bugün 3 kamyon çöp alınarak ev temiz hale getirildi. Şehrin muhtelif yerlerinde bu ve buna benzer çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Bu konularla ilgili vatandaşlarımızdan talebimiz bizlere muhakkak ulaşmalarıdır. Bilgi verildiği takdirde bizler de vatandaşlarımızın daha temiz ve daha güvenli bir ortamda yaşam sunabilmeleri için gerekli çalışmaları anında başlatıyoruz. ‘’ dedi. 

Çöp evin yanında oturan ve kötü kokudan camları açamadıklarını söyleyen vatandaşlar ise sokaklardan toplanılan atıkların kötü kokuya neden olduğunu belirterek Eyyübiye Belediyesine şikâyete anında müdahalede bulundukları için teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195