Title of a News Article

Gecikmeli ziyaret...

.

Gecikmeli ziyaret...
banner206
 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Musul’da terör örgütü Işid tarafından alıkonan Türk şoförlerden Vehbi Demir’in baba eviniziyaret etti.bir süredir Ankara'da bulunan Vali Küçük, Urfa'ya geldikten sonra Demir ailesini ziyaret etti.

 

Haliliye ilçesine bağlı Yeşiltepe mahallesindeki evinde yaşayan ve üç çocuk babası 35 yaşındaki Vehbi Demir’in ailesiniziyaret eden Vali İzzettin Küçük, Musul’da bulunan vatandaşlar için devletin ilgili bakanlıklar başta olmak üzere topyekûn çalışma yürüttüğünü ifade ederek: “Devletimiz bu konuda çok yoğun mesai harcıyor. Bu çalışmaların neticesinde İnşallahvatandaşlarımız sağ salim ailelerine kavuşacaktır. Alıkonan vatandaşlarımız için fidye istendiği doğru değildir. Bu tür konularda resmi makamların açıklamalarına itibar edilmelidir” dedi.

 

Öte yandan ziyareti sırasında Vali İzzettin Küçük şoförlerin bağlı bulundukları nakliye firması yetkilileriyle de telefonla görüşerek aileye bilgi verdi. Vali İzzettin Küçük ziyaretinin ardından ailenin çocuklarına da hediyeler verdi. Vehbi Demir’in babası Halef Demir ise kendilerini ziyaret eden Vali İzzettin Küçük’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195