Title of a News Article

Genç öğretmen yaşamını yitirdi

Genç öğretmen yaşamını yitirdi
banner206

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüsü can almaya devam ediyor.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde öğretmenlik yaptığı öğrenilen Malatyalı Volkan Demirtaş (30), bir süre önce koronavirüse yakalandı. Durumu gittikçe ağırlaşan öğretmen Demirtaş, Viranşhir ilçe Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma yatırılarak tedavisine başlanıldı. Genç Öğretmen, ailesi tarafından memleketi Malatya'ya götürüldü. Burada hastaneye yatışı yapılan öğretmenin durumu gittikçe daha da ağırlaştı ve entübe edildiği öğrenildi.

Fen Bilimleri öğretmeni Volkan Demirtaş, yoğun bakımda süren tedavisine yenik düşerek hayata veda etti. Demirtaş, evli ve bir çocuk babasıydı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2021, 10:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan doğan
Ramazan doğan - 3 yıl Önce

Değerli meslektaşımı Malatya'da 3 yıl önce kpss sınavına girdiğinde tanımıştım salon başkanı idim salona giren bir gencin elmalı köyü eski muhtarı İbrahim abiye benzediğini gördüm kimliğine baktım bizim köylü ve İbrahim abinin yegeniydi orada sohbet ettik cana yakın samimi mesleğe gireceği günü dört gözle beklediği her halinden belliydi 24 Aralık 2020 koronaya değerli babası Arif bey yenik düşmüştü kısacası değerli öğretmenimiz volkan beye ve babasına Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları Cennet olsun,Annesine, Eşine bütün ailesine başsağlığı diliyoruz,Allah sabırlar 8versin,diyecek söz yok,sözün bittiği yerdeyiz, ondan geldik yine ona döneceğiz.

SIRADAKİ HABER

banner195