Title of a News Article

Gökmen'den çağrı...

.

Gökmen'den çağrı...
banner206

 Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği (MİSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.


Gökmen yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti'^8 Mart kadınların özgürlük ve eşit haklara sahip olma mücadelesinin simgesi olmuştur.  Bu önemli günde, maalesef şiddetini giderek arttıran kadın cinayetlerinin gölgesinde bir 8 Mart kutlamaktayız. İş hayatında, sosyal yaşamda ve aile içerisinde çeşitli zorluklarla mücadele eden kadınlarımız için, önce yasalarda ki düzenlemelerin yapılması ardından, temel problem olan “aile içi eğitim” ile çocuklarımızın yarınlarını sağlıklı ve güçlü bireyler olması için yeniden inşaa etmeliyiz.  Kadınların iş dünyasında daha aktif rol almaları güçlü ekonomi ve güçlü bir toplum demektir. Eğitim,  sosyal hakların iyileştirilmesi, kadına yönelik şiddette cezaların caydırıcı olması gibi birçok etken, kadınların daha üretken ve iş hayatında başarılı olmasını sağlayacaktır.

Kadınların, STK’larda daha fazla yer almaları, iş dünyasında yaşadıkları sorunları bu platformlar aracılığı ile gündeme taşımaları ve sorunların çözümü için birlikte hareket etmeliyiz.MİSİAD Kadın Girişimciler Kurulu ile Şanlıurfa’da kadın girişimcilerin desteklenmesi, kariyer gelişimi ve istihdamı yönünde çalışmalar yürüteceğiz.  Yapacağımız projeler ile girişimciliğin desteklenmesi, proje çalışmalarında danışmanlık ve eğitim imkânları sunacağız.

Bu duygularla başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere her türlü zorluğa göğüs geren engelli annelerinin, yaşamımızın her anını varlıklarıyla onurlandıran, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2015, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195