Title of a News Article

Haliliye Belediyesi ekmek israfını önlemeyi sürdürüyor...

Haliliye Belediyesi ekmek israfını önlemeyi sürdürüyor...
banner206

Haliliye Belediyesi, “ekmek nimettir, yeri çöp değildir” sloganı ile yürüttüğü bayat ekmek toplama çalışmaları kapsamında, ilçe genelinde deforme olmuş ekmek kutularının değişimini gerçekleştiriyor.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, pırıl pırıl cadde ve sokaklar için yürüttüğü temizlik çalışmalarının yanı sıra, ekmek israfının önüne geçmek amacıyla da ekmek toplama çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde yaygınlaştırılan ve tahrip edilmiş ekmek kutularının değişimini gerçekleştiren ekipler, günlük rutin olarak kutularda biriken ekmeklerin toplanmasını sağlıyor.
Yürütülen temizlik çalışmaları kapsamında da, tahrip edilen ve deforme olmuş çöp konteynerlerinin de değişimi de program dahilinde yürütülüyor. Ekiplerin saha çalışmasında tespit ettiği çöp konteynerlerinin yanı sıra, 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattına gelen talepler doğrultusunda da konteynerlerin değişimi gerçekleştiriliyor.

Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğü, hava sıcaklığının artması ile birlikte çöp konteynerlerinin dezenfektesini ve kötü koku oluşumunu engellemek amacıyla konteyner yıkama çalışmalarını da devam ettiriyor. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
enes
enes - 5 yıl Önce

yahu yolları ne zaman bitireceksiniz ssk caddesi ve çevik kuvevt geçisi Tüm belediye bir olup bu işi bitirsinler projeler sunsunlar

SIRADAKİ HABER

banner195