Title of a News Article

Haliliye Belediyesi umut olmaya devam ediyor!

Haliliye Belediyesi umut olmaya devam ediyor!
banner206

Haliliye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Evde Bakım Hizmeti ekipleri İpekyol Mahallesinde yalnız yaşayan Şemse Özcan’ın evinde yıllardır biriken çöpleri temizledi.

Haliliye Belediyesi yardıma muhtaç olan vatandaşlara umut olmaya devam ediyor. Son olarak Haliliye Belediyesi Sosyal İşler İşler  Müdürlüğüne bağlı Evde Bakım Hizmeti ekipleri rutin yürüttükleri evde bakım çalışmalarının yanında yardıma muhtaç olan vatandaşlara da el uzatıyor. Ekipler son olarak İpekyol Mahallesinde yalnız yaşayan, 70 yaşındaki Şemse Özcan adlı vatandaşın evinde yıllardır birikmiş olan çöpleri atarak evini temizledi. Çöplerin atılmasının ardından ekipler evin genel temizliğini yaptı. ekipler  Kimsenin olmadığını ailesinin tamamının vefat ettiğini belirten Şemse Özcan, “Bu evde yalnız yaşıyorum. Bana sahip çıktıkları için belediyeye teşekkür ediyorum” dedi.

Böylesi hizmetlerden dolayı başta Başkan Mehmet Canpolat olmak üzere tüm ekiplere teşekkür eden İpekyol Mahallesi Muhtarı Zeynel Tavaş, “Ekipler sağ olsun Şemse teyzeye sahip çıktılar. Bu ve bu benzer hizmetler yaptıklarından dolayı ekiplere de ayrıyeten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Ekipler yapılan temizliğin ardından Şemse Özcan’ın evini yeniden düzenleyerek oturama uygun hale getirdiler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142