Title of a News Article

Haliliye'de evlenenler doğaya sahip çıkıyor

Haliliye'de evlenenler doğaya sahip çıkıyor
banner206

Türkiye ve Şanlıurfa gündeminde gittikçe ses getirmeye başlayan ağaç dikme kampanyalarına karşı Haliliye Belediyesi de duyarsız kalmadı. 
Benzer tüm organizasyonlara daha yeşil bir Haliliye için sahiplenen belediye bu defa da yeni evlenen çiftler aracılığı ile fidanları toprakla buluşturacak. 
‘Yemyeşil Bir Urfa’ ‘Yemyeşil Urfa’ ‘Daha Yeşil Urfa’ ‘bir ağaç da sen dik’ gibi benzer hashtag örnekleri ile gündeme taşınan ağaç dikme kampanyaları yeşillendirme çalışmaları için sosyal sorumluluk konusunu gündeme taşırken, konuya hassasiyetle yaklaşan Haliliye Belediyesi gelecek nesillerin de gündeminde olacak, Haliliye’nin siluetini değiştirecek projelere imza atamaya devam ediyor. 
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Haliliye Belediyesi Evlendirme Birimi ilçede nikâh kıyan her çifte fidan hediye ediyor.
Haliliye Belediyesi, fidan dağıtımını nikâh kıyan çiftlerle sınırlı bırakmayıp toplam nüfusa dağıtmayı planlıyor.
Her fırsatta Yeşil bir Şanlıurfa, yeşil bir Haliliye vurgusu yapan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde ağaç dikim çalışmalarına bu yolla attırarak, herkesi bu sorumluluğa ortak olma konusunda karşı dikkat çekti. 
Haliliye belediyesinde beraberliğe evet diyerek, evlilik hayatına adım atan her yeni çiftin bir ağacı olacak, her yıl yüzlerce kişinin imza attığı nikâh dairesinde bu yolla çok sayıda fidan toprakla buluşarak, evliliklerin ileriki yıllarında büyük bir ormana denk gelecek sayıda yeşil alan da Haliliye’ye kazandırılmış olacak. 
İlçede nikâh kıymak için Haliliye Belediyesi Evlendirme Birimi’ne gelen çiftler kendilerine hediye edilen fidanlardan dolayı teşekkür ederek, kampanyadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195