Title of a News Article

Herkes onu tanıyordu!..

Herkes onu tanıyordu!..
banner206
 Bakıre Şıhe Şanlıurfa’nın belki de en çok sevilen ve en çok tanınan simalarının başında geliyor. Deniz Baykal, Süleyman Demirel ve daha birçok ünlü ismin sâlalarını okuyan, 15 Temmuz'dan sonra da FETÖ için sâla okuyan Bakıre Şıhe bugün vefat etti.

Urfalı gençlerin fenomeni haline gelen Bakır Amca, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Şanlıurfalıların yanı sıra başka illerden de hayranları olan Bakıre Şıhe bir dönem TRT’de yayınlanan bir belgesele de konuk olmuştu.

Özellikle Balıklıgöl, Gümrük Hanı ve Haşimiye civarı Bakıre Şıhe’nın uğrak mekânları arasındaydı. 65-70 yaşları arasında olduğu tahmin edilen ve Şanlıurfa Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünden emekli olan Bakıre Şıhe okuduğu türküler ve getirdiği sâlalarla sosyal medyada kendine oldukça sağlam bir yer edinmişti.

Efsane parti başkanıydı


Halk arasında çok sevilen Bakıre Şıhe adına fan sayfaları açılırken, bazı Şanlıurfalılar ise sosyal medya üzerinden Derin Deliler Partisi (DDP) diye bir partinin adayı olarak Bakıre Şıhe'yi adayı yada efsane olan partinin kurucu başkanı olarak biliyordu.  

Vefat eden Bakıre Şıhe’nin cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben Harran Kapı Camisinden alınarak Harran Kapı Aile mezarlığına defnedildi.


ajansurfa

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 20:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
kerem astek
kerem astek - 7 yıl Önce

Allah rahmet eylesin..

Physics
Physics - 7 yıl Önce

Efsane insan unutulmaman dileğiyle

mahmut karataş
mahmut karataş - 7 yıl Önce

Allahrahmet eylesinmekanı cennet olsun

ahmet
ahmet - 7 yıl Önce

bir ben tanımıyormuşum Allah rahmet etsin

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142