Title of a News Article

Hilvan Belediyesinde Bayram Hazırlığı

Hilvan Belediyesi, kurban bayramı öncesi ilçedeki mezarlıklar başta olmak üzere park ve çevre temizliği çalışmalarını hızlandırdı.

 Sabah saatlerinde ilçedeki mezarlık alanlarını belediye meclis üyeleri ve çalışanlarıyla birlikte temizlemeye başlayan belediye başkanı Aslan Ali Bayık, bayram öncesi hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade etti.

 

Bayram öncesi ve bayramda çevre temizliğinin dışında, kurban kesen vatandaşların işlerini kolaylaştırmak ve yer sıkıntılarını gidermek amacıyla belediyeye ait kesimhanenin de hizmette olacağını söyleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık;

 

Hilvan belediyesi, meclis üyeleri ve çalışanları olarak bayram hazırlığı içerisindeyiz. Bayram öncesi ve bayramda kabristanlara yapılacak olan ziyaretler sırasında çevrenin temiz olması için hep beraber temizlik çalışması yaptık. Ayrıca ilçede ihtiyaç duyulan noktalara yeni çöp konteynırları yerleştirdik. Aynı şekilde kurban kesecek olan vatandaşlarımızın yer sıkıntılarını gidermek için de yine kesimhanemizi hazır hale getirip hizmete koyduk” dedi.

 

Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını dileyen belediye başkanı Aslan Ali Bayık, “Kurban bayramı inşallah hayırlara vesile olur ve kan kanlar durur” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2014, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195