Title of a News Article

Hilvan TOKİ Evleri Kura Çekilişi 18 Eylülde Yapılacak

Hilvan'da yapımının büyük bir kısmı biten ve tamamlanmak üzere olan TOKİ evlerinin kura çekilişi 18 Eylül perşembe günü yapılacak.

Hilvan TOKİ Evleri Kura Çekilişi 18 Eylülde Yapılacak
banner206

Hilvan Kaymakamlığı ile Hilvan Belediyesinin ortak girişimleri sonucu Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Hilvan'a yaptırılan 195 konutluk TOKİ evlerinin bitimine az bir süre kala konutların sahiplerini bulması için 18 Eylül perşembe günü Hilvan kapalı spor salonunda noter huzurunda kura çekilecek.

 Son aşamaya gelen TOKİ evleri inşaat bölgesinde incelemelerde bulunan Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başlatılan çalışmaların son noktaya geldiğini ve kısa bir süre sonra sahiplerine teslim edileceğini söyleyen kaymakam  Sezer;

"Hilvan'da TOKİ evlerinin yapılması için belediye ile birlikte girişimde bulunduk. Yaptığımız girişimler sonucunda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Hilvan'a 195 konutun yapılması kararlaştırıldı. 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki kısım halinde yapılan TOKİ evleri bitim aşamasına geldi. 18 Eylül perşembe günü saat 14.00' de Hilvan Kapalı Spor Salonunda noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır. Yapılacak kura çekilişinin ardından başvuru sahipleri konutlarına kavuşacaktır. Konutların şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah içinde huzurlu ve güzel günler geçirirler " dedi. 

Hilvan'ın çehresini değiştiren TOKİ evleri bünyesinde ibadethane, alışveriş merkezi ve çocuk parkları bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195