Title of a News Article

Hilvan'da 25 Yaşındaki Genç İntihar Etti!

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Salih Yüksekyayla ağaçlık alanda kendini ağaca asarak intihar etti.

Hilvan'da 25 Yaşındaki Genç İntihar Etti!
banner206

 

Olay bugün saat 16.00 sıralarında Hilvan’a bağlı Faik köyü yakınlarında meydana geldi. Bağlar mahallesinde ailesiyle birlikte oturan ve halıcılık yaparak geçimini sağlayan Salih Yüksekyayla, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ağaçlık alana giderek badem ağacına bağladığı ipi boynuna geçirerek intihar etti.

 

 

Abisini Telefonla Arayarak Helallik İstedi

 

Kendine ait otomobiliyle Faik köyü civarındaki ağaçlık bölgeye giden Salih Yüksekyayla, intihar etmeden önce abisi Müzbah Yüksekyayla’yı telefonla arayarak ‘ Ağabey ben intihar etmeye gidiyorum hakkını helal et’ dediği öğrenildi. Yaptığı telefon görüşmesinden sonra kendisine ulaşılamayan Salih Yüksekyayla’yı bulmak için ailesi ve yakınları güvenlik güçlerine ihbarda bulunarak yardım istedi.

 

 

Mobese Kameralarından Tespit Edildi

 

Salih Yüksekyayla’yı bulmak için MOBESE kayıtlarını inceleyen ilçe emniyet müdürlüğü önce otomobilin gittiği yönü belirledi. Ardından bağlı olduğu GSM operatöründen yer tespiti yapıldı. Belirlenen yönde aramalara devam eden ailesi Faik köyü yakınlarındaki ağaçlık alanda Salih Yüksekyayla’nın önce otomobilini buldu ardından da Salih Yüksekyayla’yı ağaca asılı halde buldu.

 

Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından öldüğü belirlenen Salih Yüksekyayla’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Hilvan devlet Hastanesine götürüldü.

 

Çevresinde sevilen Salih Yüksekyayla’nın ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın etti.

 

Yapılan otopsinin ardından cesedi ailesine teslim edildi.

 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2014, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195