Title of a News Article

İzol Duyarsız kalmadı...

.

İzol Duyarsız kalmadı...
banner206
Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu'na bağlı olan Şanlıurfa Edessa Girişimciler ve İş Adamları Dernek Başkanı Cengiz İzol, duyarsız kalmadı.
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Halepli Bahçe mahallesinde yaşayan Aydoğdu ailesinin dramını dün Urfastar.com'da gündeme taşımıştık. 
Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu'na bağlı olan Şanlıurfa Edessa Girişimciler ve İş Adamları Dernek Başkanı Cengiz İzol, evde ailesi ile birlikte yaşayan yaşlı Aydoğdu ailesine yardım elini uzattı. Urfastar editörlerini arayarak Aydoğdu ailesinin adresini alan İş adamı Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu'na bağlı olan Şanlıurfa Edessa Girişimciler ve İş Adamları Dernek Başkanı İzol, ' Bizim derneğimizin amacından biriside Şanlıurfalılara yardım etmektir, bazı hemşehrilerimizin Devlet yetkililerine ulaşamadıklarını biliyoruz, Aydoğdu aileside Devlete sesini duyaramıştır. Bizler Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu'na bağlı olan Şanlıurfa Edessa Girişimciler ve İş Adamları Derneği olarak Aydoğdu ailesine destek olduk,,yardımlarımız devam edecektir'dedi. 
Öte yandan 
Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu'na bağlı olan Şanlıurfa Edessa Girişimciler ve İş Adamları Dernek Başkanı Cengiz İzol, geçtiğimiz günlerce yeni Cumhurbaşkanlığı sarayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüştü. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2015, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195