Title of a News Article

Kadın çalışanları unutmadı...

.

Kadın çalışanları unutmadı...
banner206

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kurumda ve kültür merkezinde çalışan kadınlarla bir araya gelerek karanfil dağıttı. Kadınların gününü kutladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla kadınlarla bir araya geldi.

Toplantı salonunda düzenlenen programa; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik, Karaköprü Belediyesinde çalışan kadınlar ile Kültür Merkezinde görevli kadın personeller katıldı.

Başkan Baydilli, kurumda çalışan kadınlara tek tek karanfil verdi. Kadınlarla sohbet eden Başkan Baydilli, kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Başkan Baydilli: “Annelere büyük görev düşüyor”

“Cennet annelerin ayakları altındadır” diyen Başkan Baydilli, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın çalışanlarımızla birlikte belediyemizde bir araya gelip hasbihal ettik. Gerçekten kadınlarımızın bizler için çok önemli ve değerli olduğunu dile getirdik. Biliyorsunuz ki cennet annelerin ayaklarının altındır. Bireyleri yetiştiren kadınlar olduğu için geleceğin şekillenmesinde kadınlarımızın çok büyük katkısının olduğunu dile getirdik.  Güneydoğumuzun , Şanlıurfa’mızın  ve Türkiye’mizin şekillenmesinde kadınlarımıza çok iş düşüyor. Bize düşen annelerimizi dinlemek öğütlerini bir nebzede olsa yerine getirirsek her şeyin iyi olacağını düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar hayatlarında başarılar dilerim” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 18:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195