Title of a News Article

Karaköprü Belediyesi nihayet orayı açtı

Karaköprü Belediyesi nihayet orayı açtı
banner206

Karaköprü Belediyesine ait  bir sosyal tesisteki yüzme havuzu nihayet faaliyete  girdi. Şanlıurfa'da kavurucu sıcaklardan kaçmak isteyen vatandaşların en çok yoğun ilgi gösterdiği yüzme havuzları sıcakların gelmesiyle açılırken , Karaköprü'de bulunan Belediyeye ait yüzme havuzu ise yeni açıldı. 

Karaköprü Belediyesi, vatandaşların sesine geç kulak verdi. Belediye tarafından kamuoyuna bilgi verme adına bugün servis edilen bültende havuzun yeni yeni açıldığı ifade edildi. 

Bir aydan fayladır açık olan diğer yüzme havuzları bölge bölge yetersiz kalırken, Karaköprü ilçesinde hayata geçirilen aqua Park isimli yüzme havuzlu sosyal tesisin bugün kapılarını açtığı öğrenildi.

Yüzme havuzu ile ilgili bilgiler ve ücret tarifesi belirlendi

Sosyal tesis içerisinde yer alan yüzme havuzunda herhangi bir boğulma olayına anında müdahale için 2 tane cankurtaran görevli olarak hizmet veriyor. Geçen yıllara nazaran fiyatların düşürüldüğü görülen aqua park yüzme havuzuna 12 yaş altı çocuklardan kişi başı 5'er lira ve 12 yaş üstünde ise 10'ar lira ücret alınacağı öğrenildi. Fiyat tarifesinin değişmesindeki etken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin girişimleri sonucu gerçekleştiği bildirildi.

Atakent Mahallesi mesire alanında buluna Karaköprü Belediyesi sosyal tesislerindeki yüzme havuzu 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2019, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195