Title of a News Article

Kayık Turları Yoğun İlgi Görüyor

Yerli ve yabancı turist sayısının giderek artış gösterdiği Balıklıgöl'e gelen misafirler için kayık turu olmazsa olmazlar arasında yer alıyor.

Kayık Turları Yoğun İlgi Görüyor
banner206

Sıcak havanın etkisini daha da göstermesi ile birlikte tarihi Balıklıgöl'e akın eden yerli ve yabancı turistlerin en gözde eğlencelerinden biri kayık gezisi oluyor.  Cüzi miktarlar ödeyerek Ayn Zeliha Gölünde tekne turuna çıkan turistler bölgenin yapısına hayranlıklarını gizlemiyorlar. Urfa Kalesi ve Balıklıgöl manzarası altında kayık turuna çıkan turistler bol bol da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmiyorlar.

 

BÜYÜKŞEHİR HANLARI RESTORE EDİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin tarihi bölgelerdeki çalışmaları ile birlikte turizmde her geçen gün çağ atlayan Urfa'nın daha çok turist çekeceğine inandıklarını belirten çarşı esnafı da, çalışmaların devamını istedi.

Kapalı Çarşı içerisinde bulunan tarihi hanlarda restorasyon çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, görsel anlamda Balıklıgöl Platosu'nun korunması için de benzer uygulamaların süreceğini belirtti.

ŞUSKİ tarafından ise belirli periyotlarla su tahlilleri yapılan Balıklıgöl'de de olası olumsuzlukların yaşanmaması için çalışmalar dikkatle sürdürülüyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 00:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195