Title of a News Article

Koskoca kadın altı gündür bulunamadı

Çocuğunu okula bıraktıktan sonra ortadan kaybolan kadın Urfa'yı ayağa kaldırdı.

Koskoca kadın altı gündür bulunamadı
banner206

Şanlıurfa'nın Yenişehir mahallesinde ikamet eden bir çocuk annesi 26 yaşındaki Hacer S.'den altı gündür haber alınamıyor.
22 Aralık 2014 Pazartesi günü çocuğunu Tatlıses İlk Okuluna bıraktıktan sonra ortadan kaybolan Hacer S., onlarca araç ve vatandaşın aramasına rağmen bulunamadı.

Psikiyatrik rahatsızlığı olduğu bildirilen Hacar S.'nin rahatsızlandığı dönemlerde evinin yolunu kaybettiğni, nereye gideceğini bilemediğini ifade eden yakınları, "Hacer bir haftadır kayıp. Hastaneler, parklar, bahçeler, yakınlarımızın evleri her yere baktık bulamadık. Durumu Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne de bildirdik ancak oradan da bir haftadır sonuç çıkmadı. Emniyet'in bu durumla ilgilenmediği kanısı bizde uyandı. Yoksa her tarafta güvenlik kameraları var. Okul çevresindeki kameralar takibe alınsaydı, en azından bir ipucu bulunurdu. Sadece okula giriş ve çıkış anı kameralara yansımış. Onun dışında diğer sokaklardaki kameraları kendi imkanımızla incelediğimizde kayda rastlamadık. Kaçırılmış olmasından, hatta hayatından endişe duyuyoruz" dediler.
Basına fotoğrafı verilen Hacer S.'yi gören veya yerini bilenlerin çok acil şekilde 0542 505 92 92 - 0551 860 15 95 veya 155 Polis İmdat telefonunu aramasını isteyen kayıp kadının yakınları, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nün diğer sokaklardaki kamera kayıtlarını incelemeyi ihmal ettiklerini iddia ettiler.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2014, 20:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195