Title of a News Article

Maltaş ve Polat, resmi imzayı attı

Maltaş ve Polat, resmi imzayı attı
banner206
HABER: OSMAN KAYA

Şanlıurfa'nın basın camiasında uzun yıllardır görev yapan Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri Rauf Maltaş, dünya evine gireceği müstakbel eşiyle, dün evlilik için ilk imzayı atarak birliktelik adına ilk adımlarını attılar.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konferans salonunda gerçekleşen nikah törenine ise katılım yoğun oldu. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ün, Rauf Maltaş ve Sevde Polat çiftine nikah şahitliği yaptığı törene, Şanlıurfa basın camiasından bazı dernek başkanları ve çok sayıda gazeteci katıldı. 

Anadolu Ajansı Şanlıurfa Muhabiri Rauf Maltaş, meslaktaşı olduğu Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat'ın kızı Sevde Polat evlenmek üzere ilk adımlarını attılar. Resmi nikah töreniyle atılan ilk adımın nikah memuru Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol oldu. Genç çiftin nikah şahitliğini ise Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük yaptı. 

Kıyılan resmi nikah sonrası, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık tarafından dini nikahta yapıldı. Son olarak Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Rauf Maltaş ve Sevde Polat'a mutluluklar dilediler.

Urfastar Ailesi olarak, Rauf Maltaş ve Sevde Polat'a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 


Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2015, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195