Title of a News Article

Onlarla birlikte oldu...

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla evde bakım hizmetinden yararlanan yaşları evlerinde ziyaret etti.
Başkan Mehmet Canpolat, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde yaşlıları unutmadı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından evde bakım hizmeti alan yaşlı vatandaşları, eşi Fethiye Canpolat ve birim amirleri ile birlikte evinde ziyaret eden Başkan Canpolat, ziyaretinde yaşlı vatandaşlara çiçekler takdim etti. Haliliye Belediyesinin evde bakım hizmetinden memnun olduklarını dile getiren yaşlılar, Başkan Canpolat’a da teşekkür ettiler.
Samimi bir ortamda ağırlanan Başkan Canpolat, ailelerden gelen talepleri de dinleyerek, gerekli birimlere talimatlar verdi. Evde bakım hizmetinin devam edeceğinin altını çizen Başkan Mehmet Canpolat, “Yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda Sosyal Yardım Müdürlüğümüz gerek tüm çalışmaları sürdürüyor. Yaşlılarımızın bir günde değil her gün yanlarında olacağız” dedi.
Öte yandan Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan da, belediyeyi temsilen evde bakım hizmeti gören yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195