Title of a News Article

Otoyolu kapatarak eylem yaptılar

Geçtiğimiz hafta enerji kesintisi nedeniyle Urfa'da programları iptal edilince eylem yapan Furkan Vakfı üyelerinin bu kez adresi Hatay oldu.

Otoyolu kapatarak eylem yaptılar
banner206

Şanlıurfa'daki programları iptal edilince düzenledikleri eylemle gündeme gelen Furkan Vakfı üyeleri bu kez Hatay'da benzer bir program düzenledi.

Furkan Vakfı'nın Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde düzenlemek istediği konferansa kaymakamlık onay vermeyince bir grup otoyolu kapatarak eylem yaptı. Uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis TOMA ile müdahale etti.

 

"KENDİ GÜVENLİĞİMİZİ KENDİMİZ SAĞLARIZ"

Kaymakamlığın onay vermemesine rağmen vakıf, konferansı düzenleyeceklerini bildirerek bunu web sayfasından duyurdu. Duyuruda şöyle denildi: "Furkan Vakfı olarak bu pazar İskenderun'da gerçekleştireceğimiz konferansımız güvenliği sağlayamama gerekçe gösterilerek kaymakamlık tarafından engellenmeye çalışıldı. Ancak biz kendi güvenliğimizi sağlamayı üzerimize alarak 29.05.2016 günü İskenderun konferansını tertipleyeceğiz. Tüm halkımız davetlidir."

 

POLİS, TOMA İLE DAĞITTI

Kaymakamlığın konferansa onay vermediğini hatırlatan polise gruptakiler önce direndi ardından otoyolu çift yönlü olarak trafiğe kapattı. 'Zalimler Allah'a hesap verecek' sloganları atan ve tüm uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis TOMA ile müdahale edip dağıttı. (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 09:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞANILURFA
ŞANILURFA - 8 yıl Önce

SLOGANİST ANLAYIŞ İLE GENÇLERİ CEZB EDİYORLAR. NAKİL DIŞI DİNİN TEMELLERİNİ ATMAYA ÇALIŞIYORLAR.

SIRADAKİ HABER

banner195